ONLINE TAHSİLAT
Kocaeli´de Siyaset Yapmak Zor
CHP İzmit eski İlçe Başkanı Selman Yıldırım, İzmit Belediye Başk
Cemevleri Temizlendi
İzmit Belediyesi tarafından kentteki cemevlerinde genel temizlik
Yasak Afiş Cezasız Kalmıyor
İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin yasak yerlere afiş
Doğan, Köylerde
Haftanın en az bir gününü köylerde geçiren İzmit Belediye Başkan
Doğan, Benim Arkadaşım

Geçtiğimiz günlerde makamında ziyaret ettiği İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı çok seven 24 yaşındaki down sendromlu Mahmut Doğru bu kez Başkan Doğan'ı kendi evinde ağırladı.

Annesi Sebahat Doğru ile birlikte Şirintepe de oturan Mahmut, Başkan Doğan'a evi gezdirip odasındaki posterleri gösterdi. Başkan Doğan'ı çok sevdiğini söyleyen Mahmut Doğru " Başkanın mahallemize geldiğini duydum. Hemen yanına gidip evimize davet ettim. O da geldi. Çünkü o benim arkadaşım. Geldiği için çok mutlu oldum" dedi.

Mahmut'un samimiyeti ve içtenliğinden çok etkilendiğini dile getiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan "genç arkadaşımızın davetini kıramadık, iade-i ziyarette bulunduk. Kendisi çok iyi bir ev sahibi. İlgisi için teşekkür ederim" şeklinde konuştu. Başkan Doğan'ın ziyareti sırasında Ak Parti İzmit Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tuş  ile yönetim kurulu üyeleri de  hazır bulundu.

Tarih 07.11.2013 13:45:33