ONLINE TAHSİLAT
Belsa´da Yangın Eğitimi
İzmit Belediyesi merkez binasında çalışanlara yangın eğitimi ver
İzmit Belediyesi´nde Hafta Sonu Vergi Mesai Var
İzmit Belediyesi’nde hafta sonunda vergi mesaisi uygulamas
Mahalle Turu, Akçakoca İle Devam Etti
İzmit Belediyesi’nin geleneksel mahalle inceleme gezileri
Muhtarlarla Çalışmalar Değerlendirildi
İzmit Belediyesi’nde muhtarlarla değerlendirme toplantısı
Speaking Cafe´de Film Günleri
İzmit Belediyesi’ne ait Speaking Cafe’de film günler
Doğan, Benim Arkadaşım

Geçtiğimiz günlerde makamında ziyaret ettiği İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı çok seven 24 yaşındaki down sendromlu Mahmut Doğru bu kez Başkan Doğan'ı kendi evinde ağırladı.

Annesi Sebahat Doğru ile birlikte Şirintepe de oturan Mahmut, Başkan Doğan'a evi gezdirip odasındaki posterleri gösterdi. Başkan Doğan'ı çok sevdiğini söyleyen Mahmut Doğru " Başkanın mahallemize geldiğini duydum. Hemen yanına gidip evimize davet ettim. O da geldi. Çünkü o benim arkadaşım. Geldiği için çok mutlu oldum" dedi.

Mahmut'un samimiyeti ve içtenliğinden çok etkilendiğini dile getiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan "genç arkadaşımızın davetini kıramadık, iade-i ziyarette bulunduk. Kendisi çok iyi bir ev sahibi. İlgisi için teşekkür ederim" şeklinde konuştu. Başkan Doğan'ın ziyareti sırasında Ak Parti İzmit Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tuş  ile yönetim kurulu üyeleri de  hazır bulundu.

Tarih 07.11.2013 13:45:33