ONLINE TAHSİLAT
İzmit Belediyesi´ne Anlamlı Destek
Bitkisel atık yağların toplanması konusunda başarılı çalışmalara
Balkanlardan Başkan Doğan´a Kucak Dolusu Sevgiler
Kocaeli Rumeli Türkleri Derneği ve İzmit Belediyesi işbirliğinde
Belediyemizde Eğitimlere Ara Vermek Yok
İzmit Belediyesi personel eğitimine büyük önem veriyor.
İzmit Dünya Kültürleriyle Buluşuyor
İzmit belediyesine ait Speaking Cafe’de dünya kültürleri g
Başkan Doğan Akpınar Ve Kulfallı Köylerini Gezdi
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan´ın haftalık köy inceleme
Doğan, Benim Arkadaşım

Geçtiğimiz günlerde makamında ziyaret ettiği İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı çok seven 24 yaşındaki down sendromlu Mahmut Doğru bu kez Başkan Doğan'ı kendi evinde ağırladı.

Annesi Sebahat Doğru ile birlikte Şirintepe de oturan Mahmut, Başkan Doğan'a evi gezdirip odasındaki posterleri gösterdi. Başkan Doğan'ı çok sevdiğini söyleyen Mahmut Doğru " Başkanın mahallemize geldiğini duydum. Hemen yanına gidip evimize davet ettim. O da geldi. Çünkü o benim arkadaşım. Geldiği için çok mutlu oldum" dedi.

Mahmut'un samimiyeti ve içtenliğinden çok etkilendiğini dile getiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan "genç arkadaşımızın davetini kıramadık, iade-i ziyarette bulunduk. Kendisi çok iyi bir ev sahibi. İlgisi için teşekkür ederim" şeklinde konuştu. Başkan Doğan'ın ziyareti sırasında Ak Parti İzmit Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tuş  ile yönetim kurulu üyeleri de  hazır bulundu.

Tarih 07.11.2013 13:45:33