ONLINE TAHSİLAT
Halk Eğitimle İşbirliği Devam Edecek
Yeşilova Mahallesi’ndeki Kur’an Kursu düzenlenen tör
Atık Pil Deyip Geçmeyin
İçerisinde bulunan civa, kadminyum gibi ağır metaller nedeniyle
Doğan´dan Ptt´ye Kutlama Ziyareti
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, PTT teşkilatının 174.
Başkan Doğan´ın Makamı Hep Dolu
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın makamında ki mi
Mahalle Gezisi Gündoğdu İle Devam Etti
İzmit Belediyesi’nin mahalle gezisi Gündoğdu ile devam ett
Doğan, Benim Arkadaşım

Geçtiğimiz günlerde makamında ziyaret ettiği İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı çok seven 24 yaşındaki down sendromlu Mahmut Doğru bu kez Başkan Doğan'ı kendi evinde ağırladı.

Annesi Sebahat Doğru ile birlikte Şirintepe de oturan Mahmut, Başkan Doğan'a evi gezdirip odasındaki posterleri gösterdi. Başkan Doğan'ı çok sevdiğini söyleyen Mahmut Doğru " Başkanın mahallemize geldiğini duydum. Hemen yanına gidip evimize davet ettim. O da geldi. Çünkü o benim arkadaşım. Geldiği için çok mutlu oldum" dedi.

Mahmut'un samimiyeti ve içtenliğinden çok etkilendiğini dile getiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan "genç arkadaşımızın davetini kıramadık, iade-i ziyarette bulunduk. Kendisi çok iyi bir ev sahibi. İlgisi için teşekkür ederim" şeklinde konuştu. Başkan Doğan'ın ziyareti sırasında Ak Parti İzmit Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tuş  ile yönetim kurulu üyeleri de  hazır bulundu.

Tarih 07.11.2013 13:45:33