ONLINE TAHSİLAT
İzmit Belediyesi´nden Evde Bakım Hizmeti
İzmit Belediyesi örnek bir çalışmayı daha hayata geçirdi. Beledi
İzmit Belediyesi´nden Bir İlk Daha
İzmit Belediyesi bir ilke daha imza atarak okul hizmet masasını
Ritim Grubu Çalışmalara Başladı
Ritim Grubu Çalışmara Başladı
Halı Kursunda Son Başvuru 7 Kasım’da
Kadın Meclisi’nden Örnek Olacak Teklif
Doğan, Benim Arkadaşım

Geçtiğimiz günlerde makamında ziyaret ettiği İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı çok seven 24 yaşındaki down sendromlu Mahmut Doğru bu kez Başkan Doğan'ı kendi evinde ağırladı.

Annesi Sebahat Doğru ile birlikte Şirintepe de oturan Mahmut, Başkan Doğan'a evi gezdirip odasındaki posterleri gösterdi. Başkan Doğan'ı çok sevdiğini söyleyen Mahmut Doğru " Başkanın mahallemize geldiğini duydum. Hemen yanına gidip evimize davet ettim. O da geldi. Çünkü o benim arkadaşım. Geldiği için çok mutlu oldum" dedi.

Mahmut'un samimiyeti ve içtenliğinden çok etkilendiğini dile getiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan "genç arkadaşımızın davetini kıramadık, iade-i ziyarette bulunduk. Kendisi çok iyi bir ev sahibi. İlgisi için teşekkür ederim" şeklinde konuştu. Başkan Doğan'ın ziyareti sırasında Ak Parti İzmit Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tuş  ile yönetim kurulu üyeleri de  hazır bulundu.

Tarih 07.11.2013 13:45:33