ONLINE TAHSİLAT
Başkan Doğan´dan Bayram Mesajı
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ramazan Bayramı nedeniy
Camilerde Bayram Temizliği
İzmit Belediyesi, mahalle ve köylerdeki camilerde bayram temizli
Çorba Çeşmeleri, Bayram Sonrası Akacak
İzmit Belediyesi’nin örnek sosyal sorumluluk projelerinden
Dünya Kültürleri İzmit´te
İzmit Belediyesi’ne ait Speaking Cafe ile dünyanın en büyü
Belsa´da Son İftar Çoskusu
İzmit Belediyesinin son iftar organizasyonu Belsa önünde gerçekl
Doğan, Benim Arkadaşım

Geçtiğimiz günlerde makamında ziyaret ettiği İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı çok seven 24 yaşındaki down sendromlu Mahmut Doğru bu kez Başkan Doğan'ı kendi evinde ağırladı.

Annesi Sebahat Doğru ile birlikte Şirintepe de oturan Mahmut, Başkan Doğan'a evi gezdirip odasındaki posterleri gösterdi. Başkan Doğan'ı çok sevdiğini söyleyen Mahmut Doğru " Başkanın mahallemize geldiğini duydum. Hemen yanına gidip evimize davet ettim. O da geldi. Çünkü o benim arkadaşım. Geldiği için çok mutlu oldum" dedi.

Mahmut'un samimiyeti ve içtenliğinden çok etkilendiğini dile getiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan "genç arkadaşımızın davetini kıramadık, iade-i ziyarette bulunduk. Kendisi çok iyi bir ev sahibi. İlgisi için teşekkür ederim" şeklinde konuştu. Başkan Doğan'ın ziyareti sırasında Ak Parti İzmit Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tuş  ile yönetim kurulu üyeleri de  hazır bulundu.

Tarih 07.11.2013 13:45:33