ONLINE TAHSİLAT
Doğan, Hizmeti İbadet Olarak Görüyoruz
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İzmit Belediye Başkanı Dr.
Daha Güzel Bir İzmit İçin Biraraya Geldiler
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, kentte yapılması planla
Üniversite’deki Çorba Çeşmesi Pazartesi Faaliyette
İzmit Belediyesi tarafından Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüs
Başkan Doğan´dan Anlamlı Mesaj
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 19 Eylül Şehitler ve Ga
Kırkpınar´ın Rövanşı Paşa´ya Yapılacak
İzmit Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl ikincisi g
Doğan, Benim Arkadaşım

Geçtiğimiz günlerde makamında ziyaret ettiği İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı çok seven 24 yaşındaki down sendromlu Mahmut Doğru bu kez Başkan Doğan'ı kendi evinde ağırladı.

Annesi Sebahat Doğru ile birlikte Şirintepe de oturan Mahmut, Başkan Doğan'a evi gezdirip odasındaki posterleri gösterdi. Başkan Doğan'ı çok sevdiğini söyleyen Mahmut Doğru " Başkanın mahallemize geldiğini duydum. Hemen yanına gidip evimize davet ettim. O da geldi. Çünkü o benim arkadaşım. Geldiği için çok mutlu oldum" dedi.

Mahmut'un samimiyeti ve içtenliğinden çok etkilendiğini dile getiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan "genç arkadaşımızın davetini kıramadık, iade-i ziyarette bulunduk. Kendisi çok iyi bir ev sahibi. İlgisi için teşekkür ederim" şeklinde konuştu. Başkan Doğan'ın ziyareti sırasında Ak Parti İzmit Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tuş  ile yönetim kurulu üyeleri de  hazır bulundu.

Tarih 07.11.2013 13:45:33