ONLINE TAHSİLAT
Halk Eğitimle İşbirliği Devam Edecek
Yeşilova Mahallesi’ndeki Kur’an Kursu düzenlenen tör
Atık Pil Deyip Geçmeyin
İçerisinde bulunan civa, kadminyum gibi ağır metaller nedeniyle
Doğan´dan Ptt´ye Kutlama Ziyareti
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, PTT teşkilatının 174.
Başkan Doğan´ın Makamı Hep Dolu
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın makamında ki mi
Mahalle Gezisi Gündoğdu İle Devam Etti
İzmit Belediyesi’nin mahalle gezisi Gündoğdu ile devam ett
Amatörlere Destek Devam Edecek

Amatör spora ve sporcular verdiği önemi her fırsatta dile getiren ve Türkiye'de amatör spora yapılan en büyük yatırım olan Cephanelik Spor Tesisleri'ni İzmit'e kazandıran  Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, spor kulüplerinin yanında olmaya devam ediyor. Doğan son olarak yeni kurulan Yahya Kaptan Spor Kulübü'nü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yahya Kaptan Mahalle Muhtarı Haluk Akgün,  Ak Parti İzmit İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Karaaslan,  Yahya Kaptan Spor Kulübü Başkanı Semih Subaşı, Yahya Kaptan Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Kolaylı, Hüseyin Timur, Mustafa Çınar, Ömer Coşkun, Ümit Aktürk, Mustafa Taşkıran,  Ersin Ertuğ, Ziya Yüksel ve mahalle sakinlerinin katıldığı ziyarette amatör spora verilen destek hakkında bilgi veren Başkan Doğan, bu desteğin devam edeceğini dile getirdi.

TEK BEKLENTİ İYİ SPORCU YETİŞTİRİLMESİ

Göreve geldiği günden bu güne kadar amatör spor kulüplerine yaklaşık 15 milyon liralık yatırım yaptıklarını hatırlatan Doğan "spora yapılan yardımlar geleceğe birer yatırımdır. Biz bu yardımların tümünü bu anlayış ile yapıyoruz. Bunun karşılığında tek beklentimiz kulüplerin spora ilgisi olan gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmeleri ve branşlarını arttırmalarıdır. Bazı kulüp yöneticileri ya da kişiler bunu siyasi olarak kullanmak istiyorlar. Biz bu tür eylemlere gerek ve ihtiyaç duymayız" dedi.

DOĞAN'A TEŞEKKÜR

Yahya Kaptan Spor Kulübü Başkanı Semih Subaşı ve yönetimi ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Doğan'a amatör spora verdiği desteklerden ötürü teşekkür ettiler.

Tarih 21.11.2013 14:50:56