ONLINE TAHSİLAT
Çevreci Köpekten Önemli Mesaj
Geçtiğimiz günlerde İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü&#
Zabıtadan Görüntü Kirliliğine Geçit Yok
İzmit Belediyesi, görüntü kirliliğine de yol açan hurdacılar a v
Doğan ´İzmit Festival Şehri Olacak´
İzmit Belediye Başkan’ı Dr. Nevzat Doğan’ın yeni dön
Süper Hizmet Memnun Ediyor

İzmit Belediyesi'nin Süper Hizmet Masası vatandaşı memnun ediyor. Dr. Nevzat Doğan'ın Belediye Başkanı olduktan kısa bir süre sonra faaliyete geçirdiği Süper Hizmet Masası hem gelen talepleri karşılama hem de vatandaşa güler yüzlü yaklaşımı ile taktir topluyor. Vatandaşların Belediye ile ilgili her türlü acil işlerinin görüldüğü birimde 4 kişi görev yapıyor.

5700 BAŞVURU

Vatandaşların sorununa acil çözüm bulmak ve sorunu günübirlik çözmeyi hedefleyen Süper Hizmet Masası'na şimdiye kadar 5700 başvuru yapıldı. Gelen her vatandaşın güler yüzlü bir şekilde çay ve tatlı ikramında bulunulduğu Süper Masa'da gelen taleplerden 4200'üne anında olumlu cevap verilirken 800 talepte planlamaya alındı. Taleplerden 700'ü ise İzmit Belediyesi ile ilgili olmadığından vatandaşlar başka kurumlara yönlendirildi. Yetkililer, taleplerin yüzde 50 sinin telefon ile yüzde 30'unun şahsen, yüzde 10'unun internet ve yüzde 10'unun da yazılı olarak tapıldığını söylediler.

TÜKETİCİLER İÇİN DE BAŞVURU

İzmit Belediyesi'nin ana giriş kapısının yan tarafından faaliyet gösteren Süper Hizmet Masası ile aynı mekanda Tüketici Masası da yer alıyor. Yaklaşık 6 önce hizmete giren Tüketici Masası da genelde kapıdan pazarlama,giyim,kredi kartı,beyaz eşya,elektronik eşya ve mobilya gibi eşyaların alımı ve tesliminde sıkıntı çeken vatandaşlar başvuruyor. Burada vatandaşlara tüketici hakları anlatılıp olumsuzluklar karşısında izleyecekleri yol anlatılıp sorununa çözüm aranıyor. Bu masada da 100'ün üzerinde tüketicinin sorununa çözüm bulunduğu açıklandı.

İLGİNÇ İSTEKLER

Her gün yüzlerce vatandaşlarla muhatap olan Süper Hizmet Masası'na ilginç ve komik taleplerin de geldiğini söyleyen birim görevlilerinden Emrah Çoban"70 yaşlarında 7 yıldır bekar olduğunu söyleyen bir vatandaş gelerek" Madem Süper Hizmet Masa'nız. O zaman bana da süper bir bayan bulun" şeklinde talepte bulundu. Biz de talebini alıp evlenmek isteyen süper bir bayan aramaya başladık. Şimdiye kadar yaşlı adamın aradığı süper bir bayan bulabilmiş değiliz" şeklinde konuştu.

Tarih 31.03.2010 17:30:52