ONLINE TAHSİLAT
İzmit´te Nüfus Tersine Dönecek
Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 30 Mart seçimleriyle birlikte
Körfez´deki Park Hizmete Girdi
İzmit Belediyesi’nin park seferberliği devam ediyor.
Yavru Köpekler, Zabıta Sayesinde Kurtuldu
İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü örnek bir çalışmanın altına im
Son İftar Belsa Önünde
İzmit Belediyesi’nin son toplu iftarı BELSA önünde yapılac
Yarbay Refik Cesur´da Karne Heyecanı

2009-2010 eğitim ve öğretim döneminin sona ermesi nedeniyle Yeşilova Mahallesi'nde bulunan Yarbay Refik Cesur İlköğretim Okulu'nda karne töreni düzenlendi. Törene İzmit Kaymakamı Sabit Kaya,İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar, Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Satılmış Tekindal, Yeşilova Mahalle Muhtarı Selahattin Kural, Yarbay Refik Cesur İlköğretim Okulu Müdürü İbrahim Karaman ile veliler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Çuhadar yaptığı konuşmada  İzmit'te 247 eğitim yuvasında 98 bin öğrencinin karne heyecanı yaşadığını söyledi. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da "Eğitim belediyemizin birinci önceliğidir.Her zaman okullarımıza imkanlarımız dahilinde destek olmaya çalışıyoruz. Muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak, güçlü, büyük ve müreffeh devlet olmanın yolu geleceğimiz olan yavrularımızı en iyi şekilde eğitmemizle mümkündür" dedi.

BAŞKANDAN MÜJDE

Karne töreni sırasında öğrencilere, İzmit Belediyesi'nce çocuklar için hazırlanan Pişman Dergisi'nin ikinci sayısı da dağıtıldı.Başkan Doğan, öğrencilere müjdeli bir haber de vererek "Haydi çocuklar havuza " kampanyası çerçevesinde Alikahya Kültür Merkezi bahçesinde,Bekirder'deki Mimarsinan İlköğretim Okulu'nda,Santral mevkiindeki Mimarsinan Lisesi bahçesine ve Kuruçeşme'deki Kılıçaeslan İlköğretim Okulu bahçesine çocuklarımız için yüzeme havuzları kurulacak. 10 gün içinde hazır olacak yüzme havuzlarından bütün çocuklarımız yararlanacak" şeklinde konuştu. İzmit Kaymakamı Sabit Kaya'da milli, manevi, kültürel ve yasalarda kendini bulan Atatürk milliyetçiliği ilkeleri doğrultusunda öğrencilere en iyi şartlarda eğitim verildiğini söyledi.

Bin 200 öğrencinin eğitim gördüğü Yarbay Refik Cesur İlköğretim Okulunda 107 öğrenci  de mezuniyet heyecanını yaşadılar. Okul bahçesinde düzenlenen karne törenine  Yarbay Refik Cesur İlköğretim Okulu Folklor ekibi ile aynı okulun ana sınıfı öğrencileri  Kafkas Halk Dansları gösterileriyle renk kattılar. Törende okul birincisi olan Fatma Doğrul'a İzmit Kaymakamı Sabit Kaya, okul ikincisi Nebise Baştürk'e İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, üçüncü olan İrem Akcan'a da İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar karnelerini verdiler.

Tarih 18.06.2010 16:27:41