ONLINE TAHSİLAT
Mahallede Bii Dünya Eğlence
İzmit Belediyesi yaz başından itibaren çocuklar için düzenlediği
İzmit Belediyesi Pazar Mescitlerini Temizliyor
İzmit Belediyesi Sosyal Yardım Hizmetleri ekipleri tarafından bö
Başkan Doğan´dan Akıllı Bisiklet Turu
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan akıllı bisikletlerle tes
4 Yılda 84 Ton E- Atık Toplandı
İzmit Belediyesi tarafından gerçekleştirilen atıkların kaynakta
Başkan Doğan´a Büyük Sürpriz
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan için kızları ve belediye
İzmek Güzel Bir Gelecek

İzmit Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğüyle işbirliği ile düzenlenen meslek edindirme kurslarının yılsonu kurslarının sertifika ve sergi açılışları Alikahya ve Kozluca köylerindeki etkinliklerle devam etti. İZMEK (İzmit Meslek Edindirme  Kursları) tarafından Alikahya Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi, Karadeniz Mahallesi ve Kozluca Köyünde açılan kurslarda 10 branşta 176 kursiyer sertifikalarını aldı. Kurs merkezlerinde yapılan törenlere İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Acar, İzmit Halk Eğitim  Müdür Vekili Lale Çınar, Müdür Yardımcısı Hayrettin Erdem, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, İzmit Ziraat Odası Başkanı Şinasi Turoğlu, Alikahya Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Sevgi Koyun, Yuvam Akarca Mahalle Muhtarı Müyesser Yılmaz, Karadeniz Mahalle Muhtarı Celal Şar, Sepetçi Köyü Muhtarı Mehmet Çetin, Kozluca Köyü Muhtarı Yusuf Karaaslan, ve kursiyerler hazır bulundu.

ÖRNEK ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi önünde yapılan sergi açılışından önce Alikahya Türkiye Büyük Millet Meclisi İlköğretim Okulu'nun Bolu ve Ürgüp yöresinin halk oyunları gösterileri yapıldı. İZMEK Gitar kursu kursiyerlerinin mini gösterisinden sonra bir konuşma yapan İzmit Halk Eğitim Müdür Vekili Lale Çınar, "Meslek edindirme kurslarına yerel yönetimlerin büyük desteği var. Bizlerin her zaman yanında olan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Acar'da yaptığı konuşmada, "İZMEK olarak 34 kurs merkezimizde 96 branşta 5 bin kursiyere eğitim verildi.Başka bir deyişle 5 bin kişi meslek sahibi oldu. İzmit Belediyesi olarak Türkiye'ye örnek çalışmalar yapıyoruz" şeklinde konuştu.

İZMEK Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde El Nakışı Öğretmeni Gökçe Kesgin, Mefruşat Öğretmeni Hediye Filiz, İngilizce Öğretmenleri Ayşe Taşoğlu, Çiğdem Pal, Bağlama Öğretmeni Yaşar Aslan, Gitar Öğretmeni Mertcan Doğu, Karadeniz Mahallesi Kurs Merkezi'nde Giyim Öğretmeni Necla Kılıç ve Kozluca Köyü Kurs Merkezinde Ev Tekstil Öğretmeni Ayşe Şimşek nezaretindeki kurslara katılanlara belgeleri verilirken  kursiyerler el emeği göz nuru eserlerini sergilediler. Birbirinden güzel eserlerden oluşan serginin 3 gün süreyle açık kalacağı öğrenildi.

Tarih 10.06.2011 14:03:54