ONLINE EMLAK VERGİSİ
İzmit Belediyesi´nden Anlamlı Etkinlik
İzmit Belediyesi tarafından yetim çocuklar için bowling turnuvas
Evde Bakımdan 95 Kişi Yararlanıyor
İzmit Belediyesi´nin Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği işbirliği g
Araç Parkına Dubalı Önlem
İzmit Belediyesi kaldırımlara ve yaya geçiş yerlerine araç parkl
Ruhsat Başvurularında Artış Var
Yaz sezonuyla birlikte inşaat ruhsatlarında önemli bir artış göz
Mahalle Gezisi Doğan´da Devam Etti
İzmit’teki mahalle inceleme gezileri devam ediyor.
Vatandaş Kuruçeşme meydan çalışmasını onayladı

İzmit Belediye Başkan Dr. Nevzat Doğan, projelere başlamadan önce vatandaşların fikrini almayı ihmal etmiyor. Vatandaşın fikri her şeyden önemli diyen Başkan Doğan, Kuruçeşme meydanı ve çevresinde yapılacak olan dış cephe iyileştirme çalışmalarının detaylarını vatandaşlarla paylaştı.

Kuruçeşme'de hizmet veren Bizim Fırın'da vatandaşlarla biraraya gelen Başkan Doğan'a İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri İsmail Gün, Fahri Meydan, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Demir, Ak Parti İzmit İlce Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, Ak Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, Hatipköy Mahalle Muhtarı Ali Yılmaz, Doğan Mahalle Muhtarı Aziz Örki, Kocatepe Mahalle Muhtarı  Kemal Çelebi,  Fatih Mahalle Muhtarı Musa Temel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ŞEHRİN SAHİBİ SİZSİNİZ, KARARI SİZ VERECEKSİNİZ

Başkan Doğan 4 yıl öncesine göre mukayese edersek şu an daha iyi durumda ama istediğimiz noktada değiliz diyerek başladığı konuşmasında Kuruçeşme'de yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Doğan "kapalı pazar, kültür merkezi, parklar ile gün geçtikçe iyiye doğru gidiyoruz. Buranın gelişmesi için binalarımızın dükkânlarımızın da gelişmesi gerekiyor. Burada bu konuları sizlerle konuşmak için bulunuyoruz. Sizlerle birlikte karar vermek için bu toplantıyı yapıyoruz. Çoğunluk ne isterse onu yaparız. Yapmayın derseniz de yapmayız. Bu kentin gerçek sahibi sizlersiniz" dedi.

VATANDAŞ MEYDANIN GÜZELLEŞMESİNİ İSTİYOR

Hazırlanan projenin detaylarını halk ile paylaşan Başkan Doğan daha sonra vatandaşların fikir ve önerilerini dinledi. Bekirpaşa Üçyol'da yapılan çalışmayı çok beğendiklerini belirten vatandaşlar meydanda yapılacak çalışmaları kabul ettiklerini dile getirdiler. Çalışma kapsamında boya masrafları belediye tarafından karşılanırken, tabela masraflarını esnaf ödeyecek.

Tarih 12.04.2013 16:54:01